Projektiranje

Da biste krenuli u postupak izgradnje potrebna Vam je odgovarajuća projektna dokumentacija za ishođenje Građevinske dozvole. Naš iskusan tim pobrinut će se da željena građevina bude u skladu s prostornim planom kako bi u što kraćem roku mogli krenuti sa izgradnjom. 

stručni nadzor nas izgradnjom

Vršimo uslugu stručnog nadzora u skladu s odobrenom projektnom dokumentacijom na temelju koje je izdana Građevinska dozvola, Zakonom o gradnji, Zakonom o Hrvatskoj komori arhitekata i inženjera u graditeljstva, Pravilnikom o nadzoru građevnih proizvoda te ostalim važećim propisima i standardima iz područja graditeljstva i srodnih struka.

Dizajn interijera i 3D vizualizacija prostora

Da bismo izradili kvalitetan dizajn interijera, prilikom izrade uzimamo u obzir Vaše želje do najsitnijih detalja, planirani iznos investicije s procjenom troškova pojedinih stavki te predlažemo najoptimalniji razmještaj unutar prostorija kako bi se postigla maksimalna iskoristivost. U skladu s navedenim nudimo paket koji se sastoji od:

  • izrade idejnih rješenja,
  • 3D vizualizacije s realnim prikazom svih detalja,
  • izrade troškovnika.

energetsko certificiranje

Svrha energetskog certificiranja je pružanje informacija vlasnicima i korisnicima zgrada o energetskom svojstvu zgrade ili njezine samostalne uporabne cjeline i usporedba zgrada u odnosu na njihova energetska svojstva.

Ovlašteni smo za izradu energetskih certifikata za sve vrste građevina, a za više informacija ili dogovora oko cijene i izrade certifikata obratite nam se osobno u poslovnici, putem telefona ili maila navedenih u kontakt podacima.

etažiranje

Etažiranje je postupak kojim se uspostavlja vlasništvo nad pojedinim dijelom nekretnine – etažno vlasništvo (etažni elaborat je podloga za uspostavljanje etažnog vlasništva) u svrhu dobivanja hipotekarnog kredita, kupnje ili prodaje nekretnine, podjele nasljedstva i sl.

Izrađujemo elaborate etažiranja te nam se s povjerenjem možete obratiti osobno u poslovnici, putem telefona ili e-maila navedenih u kontakt podacima radi detaljnijih informacija ili dogovora oko cijene.